Nyhedsbrev 10-02-2022

Kære medlemmer af Sundsøre Lystbådehavn. Moleprojektet er i fuld gang og trods kraftigt højvande skrider arbejdet godt frem. Vi har modtaget en tids og arbejdsplan fra entrepenøren som måske kunne interessere nogen og således være ligeså godt orienteret som bestyrelsen. Som tidligere nævnt er det meste af verden udsat for transportproblemer, fordyrelser og forsinkelser og det kan vores projekt naturligvis også blive ramt af, men i øjeblikket holder arbejdsplanen fint. Kan forstørres for nemmere læsning.
Der er første byggemøde fredag d. 11- 02 -22 kl. 10.00 med Cowi-consult, Entrepenøren, Skive kommune, et bestyrelsesmedlem og undertegnede.

Der har været en del forberedende arbejde med afmontering af riste og brovanger, rækværk, el og vand osv. Alt udført af flittige og engagerede medlemmer uden hvis indsats økonomien ville blive belastet yderligere.
Der bliver også arbejdet på udformning og fremstilling af adgangsbroer fra molen ned til flydebroerne så de kan blive færdige i tide. 

Jeg håber også at medlemmerne har givet sig tid til at gå ind og se vores flotte nye hjemmeside, udført af vores nye webmaster Bjarke Vennerstrøm Annesen. 

Vi krydser fingre for at vejr og vind plus omstændighederne i en urolig verden vil være med os så alt bliver klar til den nye sæson.

Bedste hilsener

Frank Jakobsen

Formand Sundsøre Lystbådehavn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *