Nyhedsbrev Sundsøre Lystbådehavn August 2022


Kære medlemmer af Sundsøre Lystbådehavn
Jeg er, som I jo nok har hørt, valgt ind som den nye formand i havnens bestyrelse. Da det jo ikke er alle der kender mig, vil jeg lige fortælle lidt om hvem jeg er.
Jeg er 53 år bor i Silkeborg faktisk lidt uden for i Sejs, jeg er gift med Lise-Mette og vi har 3 børn Karl-Johan 27(maskinmester) William 24 (Læser i Århus) Ann-Ida 22 (på togt 113 med skoleskibet)
Jeg er uddannet lærer og har for nogle år siden taget en master i Naturfagsdidaktik. Jeg er ansat i Silkeborg kommune som naturfagskonsulent og har min dagligdag på AQUA i Silkeborg og på Rådhuset.
Vi bor i et gammelt hus (noget er før 1800) som vi selv har sat i stand, Jeg interessere mig for gamle biler og både og alt der har med mekanik at gøre og laver helst selv alt.
Vores båd er den ene med træmast Wasnu 30 fod 1962.
Jeg har haft båd i mange år på søerne i Silkeborg, vi valgte Sundsøre da vi syntes at det er en hyggelig havn som ligger naturskønt.
Jeg er trådt ind i bestyrelsen, da jeg gerne vil hjælpe med at fremtidssikre havnen, og samtidigt bevare den charme og sjæl der er på sundsørehavn.
Jeg håber vi får et fremtidigt godt samarbejde og I er altid velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon.
Mvh. Søren lumbye (Formand) slj@silkeborg.dk Telefon: 24911030

Lys på pælene ved indsejlingen

Til orientering:
Der vil være lukket for adgang til den yderste mole mandag-tir-ons-torsdag i uge 32 pga. støbning. Der vil fremadrettet være
begrænset adgang og dage hvor der vil være helt lukket for adgang, til begge flydebroer pga. støbning.
Vi skal nok forvente, at der vil være arbejdsplads på havnen frem til efteråret.
Til gengæld får vi en flot og fremtidssikret mole/havn.
Sundsøre lystbådehavn 31.07.2022

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *