Nyhedsbrev Sundsøre lystbådehavn oktober 2022

Kære medlemmer af Sundsøre Lystbådehavn. Sæsonen 2022 er nu slut for de flestes vedkommende, og bådene er med få undtagelser kommet på land. Havnefogeden beretter, at optagning af bådene d. 21. og 22. okt. forløb roligt og planmæssigt, dog skal der lige mindes om, at man bør huske at klargøre stativer (smøre spindler osv.) og sikre sig, at alt virker som det skal, inden vognmanden kommer, så der ikke opstår unødig forsinkelse og ventetid.
Havnen er så småt ved at vinterlukke, og der bliver lukket for vandet på bådpladsen senest 1. december, forudsat at der ikke kommer frost før.
Moleprojektet er også ved at være færdigt efter et uforudsigeligt og uroligt år med krig i Europa, som har medført forsinkelser og prisstigninger. Der har, som det vil være nogle bekendt, også været overraskelser omkring mængden af granit, der skulle bruges, da der er områder med blød bund på ydersiden af molen. Det var ganske vanskeligt at få skaffet de mængder granit, der manglede, og det gav jo yderligere udfordringer med økonomi og tidsforbrug. Der har fra bestyrelsens side løbende været arbejdet intenst på at skaffe de manglende midler via fonde og en velvilligt indstillet Skive kommune. Der mangler stadig et par aconto betalinger, men pengene er i hus.
De manglende arbejder med kabler, vand og belysning er planlagt til at blive udført i foråret 2023
Der skal lyde en stor ros til entreprenørfirmaet ”Ivan Jakobsen”. De har været vældig lydhøre og indstillet på gå den ekstra meter og hjælpe os i mål trods vanskeligheder undervejs, tak for det.
Vores havnefoged Bendt har valgt at fratræde som havnefoged med udgangen af denne sæson. Det er jo trist, men han er jo (heller) ikke helt ny mere og har måske andre ting, han gerne vil nå. Bendt har ydet en stor indsats og brugt utallige timer på havnen med stort og småt. Bendt vil blive savnet af både medlemmer og gæster. Det betyder, at der i den nye sæson skal findes en ny løsning mht. bemanding af havnekontor og de opgaver, der skal løses på havnen. Der vil i den forbindelse blive behov for frivillige havneassistenter i næste sæson. Meld jer endelig til bestyrelsen, hvis man vil give en hånd med som havneassistent.

Der vil traditionen tro være nytårskur i klubhuset d. 7. januar 2023 fra kl. 11.00 til ca. 14.30 hvor vi mødes til en skål og lidt kransekage.
Som et kuriosum kan nævnes, at da vi efter en hyggelig klubaften kommer ud på P. pladsen, ser vi en bil med 2 personer, der fræser rundt i høj fart på havneområdet med fare for folk og både. Et medlem satte efter dem i bil og andre prøvede at stille sig ud for at stoppe dem, men de var ikke til sinds at standse. 2 biler kørte efter dem og fandt ud af, at de forsøgte at gemme sig oppe ved sommerhusene. Det lykkedes at få taget registreringsnummeret og efterfølgende indberette episoden til politiet. Der har siden været opslag fra politiet om episoden i både Skive Folkeblad og Salling avis, hvor det nævnes, at politiet tager kontakt til bilejeren.
Jeg vil slutte med at benytte lejligheden til at ønske alle en rolig og fredfyldt vinter med drømme om gode sejlture i 2023
Bedste hilsner
Frank Jakobsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *