info fra havnemester

Den 7. oktober har vi bådoptagning med Skive Kran. Det er Kurt Sørensen der er tovholder, og tilmelding foregår til ham på syfandango33@gmail.com eller på liste i klubhus (mere info på vores hjemmeside).

Den 20. og 21. oktober har vi bådoptagning med DOMA Skive. Det er Bendt Kristiansen der er tovholder, og tilmelding foregår til ham på skrivtilbendt@gmail.com eller på liste i klubhus (mere info på vores hjemmeside). Her er det vigtigt at påpege at det er sidste gang Bendt er tovholder og hvis denne fælles bådoptagning/isætning skal fortsætte fremover har vi brug for en ny tovholder til dette.

Husk at der er klubaften hver anden torsdag kl 19.00 igennem vinteren. Vi hygger,  får kaffe og måske lidt hjemmebag og en lille en. Alle er velkommen.

Hold øje med vores hjemmeside hvor evt. Nyheder dukker op og arrangementer er i kalenderen.  Bl.a er undertegnede blevet webredaktør og vi vil forsøge at holde siden jævnligt opdateret fremadrettet.

Situationen på bådpladser i havnen er at vi har en enkelt ledig jolleplads, og flere mindre pladser på bro 2.  Pladser på mole 1 og bro 3 er optaget, og der er 3 på venteliste til plads på bro 3.

Jeg vil kort præsentere mig selv, så alle har en fornemmelse af hvem jeg er.

Jeg er 57 år, og kommet sejlende til Sundsøre i 2019, hvorefter jeg blev hængende. Først med båden, og i 2020 købte jeg et lille hus på Fjordvej hvor jeg bor i dag.

Jeg er uddannet maskinmester, og har arbejdet med drift i 35 år. Først 10 år som sejlende maskinmester, og herefter siden 2001 som driftsmester/leder på vandforsyning i Esbjerg.

Har haft en kæmpe interesse i gamle engelske biler i mange år, kørt historiske motorløb og vil ind i mellem komme trillende i min blå MGB V8

Min ”søfarts opdragelse” har jeg fået på Kogtved Søfartsskole i Svendborg i 1983, så mit duelighedsbevis har 40 års jubilæum i år.

Jeg har ”træffetid” hver dag mellem 16.00 – 17.00 hvor jeg altid kan kontaktes på tlf.  Vil være meget på havnen, men passer stadig mit arbejde i Esbjerg man- torsdag indtil næste forår. I kan selvfølgelig altid sende en mail hvis i har noget på hjerte.

Med venlig hilsen

Palle Kragh Rühe

Havnemester Sundsøre Lystbådehavn

havnepladser@sundsoerehavn.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *