Madpakke og masteskur klar til ibrugtagning

Vores nye kombinerede madpakke og masteskur er nu meldt klar til ibrugtagning af vores projektleder Søren Lumbye og tømrer Helge Dalgaard.

Vi er ikke 100% i mål endnu, der kommer bundbelægning til næste år, og senere kommer det sidste lag tagpap og det finish og maling der gør huset helt skarpt.

Der bliver nogle få men vigtige spilleregler her første gang vi ligger master ind. Og vi kommer til at justere løbende.

  • ALLE master og evt løsdele hertil SKAL udstyres med skilt/mærkat/maling med bådnavn/pladsnummer og evt navn. Master og udstyr uden synligt bådnavn/pladsnummer må ikke ligges ind.

  • Master og løsdele som risikerer at komme til at ligge i skuret sommeren over, SKAL op på de øverste 2 stokke, ellers ryger ideen med at bruge huset til madpakkehus.
  • Alle master og løsdele skal så langt ind i skuret som muligt, helst helt op til den lukkede endevæg med plads til at komme rundt.
  • De største – og tungeste – master har fortrinsret til stokkene i ”vognhøjde”, og de mindste – og letteste – skal så højt op som muligt. Eller på de nederste stokke.
  • Husk der skal være plads til alle havnens afmonterede master. Måske skal nogle af stokkene justeres i bredde senere, og måske bliver alle tildelt en fast masteplads når vi har set hvordan det fungerer. Vi holder god orden fra starten, og sikrer alle løse wirer og ruller mv er godt gjort fast så tæt til masten som muligt. Så der ikke sker uheld under færdsel i skuret.

Er du i tvivl, så ring til havnemesteren og vi forsøger at finde den gode løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *